Macskasimogató
Macskák minden mértékben.

MENÜ

A friss kölyök macskánál fontos, hogy:

Amikor elhozzuk, először csak egy szobába eresszük be, ahol már várja a későbbi fekhelye. Ne hagyjuk egyedül ,játsszunk vele sokat! Néhány nap múlva már készen áll, hogy felfedezzwe a házat, egy hét múlva meg már az udvarra is kimeghet.

Lehetőleg először azt a tápot adjuk neki, amit addig kapott, és utána fokozatosan térjünk ár egy másikra.

Ha kiscica tulajdonosai vagyunk, kerüljük a hangos beszédet, és a hirtelen mozdulatokat! Beszéljünk a cicához, simogassuk, gyakran mondjuk ki a nevét, és ha felemeljü, a két melsőú lába alá nyúljunk, ne a grabancánál fogjuk meg! bensőséges viszonyt alakíthatunk ki, ha miutáén evett, a simogatjuk a hasát.

Fontos, hogy játsszunk a macskával, és ne hagyjuk sokat egyedül. Szerezzünk neki kis játéokat (pingpong labda, kis csontszerű cucc fonalból stb.), hogy el tudja magát foglalni. FIGYELEM: A fonalcafatok, valamint az apró kütyük súlyos problémákhoz vezethetnek! Figyeljünk oda, hogy a macska ne egen meg minden szart!

 

Menü

Hírek

 • HIBA
  2011-01-28 15:59:30

  Az van, hogy van egy kis gond a cicateszttel... Pontosabban fogalmazva az, hogy hiába küldöd el, nem kapod meg a választ, mivel e-mailben jön, de nincso ott a címed. Ha választ is szeretnél kapni s megoldásodat a macskasimogato@citromail.hu-ra küldd! A címed szépen törölve lesz a leveleddel együtt, miután válaszoltunk.

 • Zene
  2011-01-13 18:21:28

  Itt egy kis zene:
  MusicPlaylist
  Music Playlist at MixPod.com

Szavazás

Mien az oldal?
Klassz
Közepes
Rossz
Asztali nézet