Macskasimogató
Macskák minden mértékben.

MENÜ

A macska és más állatok

 

Kutya macska barátság - nem csak mese!

A kutyák és a macskák közötti ellentét oka a különböző "nyelv". Míg a kutyánál a farkcsóválás a barátság jele, a macskánál ez a támadási szándékot jelzi. A kutyák az első találkozásnál körbeszagolják egymást, a macskáknál ez jóval később történik. Most arról lehetne vitát nyitni, hogy ezek a kommunikációs zavarok mennyire összeegyeztethetők, de szerintem ha fiatal korban kerülnek össze az állatok, ha barátságban nem is, de békében élhetnek együtt.

 

Nyulak, tengerimalacok

Ezekkel az állatokkal össze lehet hozni a macskát, de egyedül csak akkor hagyjuk őket, ha bebizonyosodott, hogy a nyúl/tengerimalac meg tudja magát védeni.

 

Aranyhörcsög, madár, gyík, teknős, hal

ha fent említett kedvenceinket élve akarjuk találni holnap, ne is próbáljuk összehozni a macskával! Egyrész itt a ragadozóösztön, másrészt a macska nem egy toleráns állat...

 

Menü

Hírek

 • HIBA
  2011-01-28 15:59:30

  Az van, hogy van egy kis gond a cicateszttel... Pontosabban fogalmazva az, hogy hiába küldöd el, nem kapod meg a választ, mivel e-mailben jön, de nincso ott a címed. Ha választ is szeretnél kapni s megoldásodat a macskasimogato@citromail.hu-ra küldd! A címed szépen törölve lesz a leveleddel együtt, miután válaszoltunk.

 • Zene
  2011-01-13 18:21:28

  Itt egy kis zene:
  MusicPlaylist
  Music Playlist at MixPod.com

Szavazás

Mien az oldal?
Klassz
Közepes
Rossz
Asztali nézet