Macskasimogató
Macskák minden mértékben.

MENÜ

Tiffany
Nagyon kíváncsi, gyengéd és barátságos


Története:

A tiffany egyike a legújabb macskafajtáknak. Nem véletlen tenyésztés során jött létre – az alkotóknak pontos elképzelésük volt arról, hogy mit akarnak: egy burmát a perzsa hosszú szőrzetével. A tenyésztési célokat elég gyorsan elérték, ám arról még mindig nincs közös megegyezés, hogy a fajtát hivatalosan is el kell-e ismerni.

Általános megjelenése:

Erőteljes, közepes méretű, izmos macska széles mellkassal. A kerek fej szintén széles, a közepesen nagy fülek hegyei lekerekítettek. A szemek kifejezőek, tágra nyíltak, enyhén ferdék, és színük a zöldtől a sárgászöldig terjed. A középhosszú lábak jól aránylanak a törzshöz, az elegánsan tartott farok "zászlós" kinézetű. A selymes, közepesen hosszú szőrzet számos színben előfordulhat.

Jellemzői A tiffany
Bundája: Közepesen hosszú szőrű
Származási országa: Amerikai Egyesült Államok
Mérete: Közepes
Gondozása: Viszonylag munkaigényes, gyakran kell a bundáját fésülni és kefélni
Természete: Nagyon kíváncsi, gyengéd és barátságos

 

Menü

Hírek

 • HIBA
  2011-01-28 15:59:30

  Az van, hogy van egy kis gond a cicateszttel... Pontosabban fogalmazva az, hogy hiába küldöd el, nem kapod meg a választ, mivel e-mailben jön, de nincso ott a címed. Ha választ is szeretnél kapni s megoldásodat a macskasimogato@citromail.hu-ra küldd! A címed szépen törölve lesz a leveleddel együtt, miután válaszoltunk.

 • Zene
  2011-01-13 18:21:28

  Itt egy kis zene:
  MusicPlaylist
  Music Playlist at MixPod.com

Szavazás

Mien az oldal?
Klassz
Közepes
Rossz
Asztali nézet